7 Απαραίτητα Tips Μακιγιάζ Που Πρέπει Να Γνωρίζεις

7 Απαραίτητα Tips Μακιγιάζ

Απλά, εύκολα και απολύτως εκπληκτικά Make up tips, ακολουθούν για να αποκτήσεις το ιδανικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σου.

1. Μαύροι κύκλοι

Αφού έχεις εφαρμόσει το foundation κάτω από τα μάτια σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ένα concealer ένα τόνο πιο ανοιχτό από τον τόνο του δέρματος σου.

Μην ξεχάσεις την περιοχή ανάμεσα στα μάτια και τη μύτη σου. Ανακάτεψε το concealer με το foundation που έχεις βάλει ήδη και στη συνέχεια άπλωσε από πάνω μια ημιδιαφανή πούδρα. Κάνε το σωστά και θα μπορείς να κρύψεις ακόμα και ένα μαύρο μάτι.

 

2. Σωστό κόκκινο κραγιόν

Τα θερμά χρώματα σε κραγιόν, όπως το κοραλί, ταιριάζουν καλύτερα με κίτρινης απόχρωσης δέρμα. Βέβαια μπορούν να τα φορέσουν όλες οι γυναίκες, κάνοντας το χρώμα λίγο πιο απαλό με μια στρώση foundation στα χείλη.

Γενικά το κοραλί χρώμα πηγαίνει πιο πολύ στις μελαχρινές και τις καστανές, ενώ το ψυχρό κόκκινο στις ξανθές και τις κοκκινομάλλες.

 

3. Διάρκεια Κραγιόν

Θέλεις το κραγιόν σου να διαρκεί περισσότερο; Χρησιμοποίησε ένα lip balm περίπου 10 λεπτά πριν ξεκινήσεις να βάψεις τα χείλη σου. Έπειτα, άπλωσε λίγο foundation στα χείλη σου, μέχρι να αποχρωματιστούν.

Στη συνέχεια κάνε το περίγραμμα των χειλιών σου με ένα μολύβι χειλιών και πρόσθεσε το lipstick με ένα πινελάκι. Το αποτέλεσμα απλά θα είναι εξαιρετικό.

 

4. Γεμάτα Χείλη

Ο αποτελεσματικότερος τρόπος για να κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν πιο γεμάτα και πλούσια είναι το nud μολύβι χειλιών.

Αρχικά πάρε ένα nud μολύβι για τα χείλη και χρωμάτισε το κέντρο από τα χείλια σου, όπως και στην εικόνα. Έπειτα, άπλωσε το χρώμα με το δάχτυλο σου. Προσοχή, θέλουμε το κεντρικό σημείο να είναι πιο ανοιχτόχρωμο από τα υπόλοιπα. Τέλος, βάλε ένα nud lipgloss.

 

5. Βλεφαρίδες

Ψάχνεις τρόπο για να μην λερώνεις κάθε φορά που βάζεις μάσκαρα στα κάτω βλέφαρα σου;

Τοποθέτησε ένα πλαστικό κουτάλι κάτω από τις κάτω βλεφαρίδες σου. Έχε το κουτάλι στραμμένο προς το δέρμα σου και βάλε την μάσκαρα κατά μήκος των βλεφαρίδων. Αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να δημιουργήσεις ένα πολύ πιο παχιά στρώση.

 

6. Μεγάλα Μάτια

Αν θέλεις να κάνεις τα μάτια σου να δείχνουν μεγαλύτερα, χρησιμοποίησε ένα λευκό μολύβι ματιών στο μέσα μέρος του ματιού σου και στην γωνία του ματιού σου. Για να δείξει ακόμη πιο εντυπωσιακό και φυσικό, άπλωσε το μολύβι με το δάχτυλο σου σε όλο το V της γωνίας του ματιού.

 

7. Eyeliner

Αν έχεις και συ πρόβλημα με το πώς να βάλεις το eyeliner, ειδικά στη γωνία, η λύση είναι εδώ. Κόλλα ένα κομμάτι ταινίας από την έξω γωνία του ματιού σου, διαγώνια με το φρύδι. Έτσι όταν τελειώσεις, ξεκολλώντας την ταινία θα έχεις το ιδανικό σχήμα.

 

Πηγήwww.ediva.gr

Αυτή η καταχώρηση δημοσιεύτηκε στα Sinious Blog. Προσθήκη σελιδοδείκτη στο σύνδεσμο.