Καθημερινή Ρουτίνα: Πως κάνετε σωστό ντεμακιγιάζ

Καθημερινή Ρουτίνα: Πως κάνετε σωστό ντεμακιγιάζ

Τα λάθη που γίνονται κατά την αφαίρεση του μακιγιάζ είναι από τις πιο συχνές αιτίες εμφάνισης ακμής.Δεν είναι όμως μόνο αυτό!Πολλές φορές συναντώ δέρματα με πρόωρες ρυτίδες λόγω της κακής περιποίησης προσώπου.

Είναι πολύ γρήγορο και ξεκούραστο το να έχουμε μαντιλάκια ντεμακιγιάζ ή ένα τζέλ καθαρισμού και όταν θα κάνουμε το καθημερινό μας ντους να πλένουμε το πρόσωπο μας.Αυτός όμως είναι ο λάθος τρόπος!Στην πραγματικότητα με αυτόν τον τρόπο αφυδατώνουμε την επιδερμίδα μας και δεν την καθαρίζουμε καλά.

Το σωστό ντεμακιγιάζ ξεκινάει από τα μάτια που με απαλές κινήσεις και ένα βαμβάκι με το σωστό προϊόν ξεβάφουμε. Ύστερα τα χείλη και τέλος το υπόλοιπο πρόσωπο.Αν χρησιμοποιήσαμε γαλάκτωμα αφαιρούμε τα υπολείμματα και στη συνέχεια βρέχουμε το πρόσωπο με νερό και πλένουμε με το σαπούνι ή τζελ καθαρισμού που έχουμε επιλέξει.

Στη συνέχεια δεν ξεχνάμε τη λοσιόν που επαναφέρει το ph της επιδερμίδας και το να ενυδατώσουμε τα μάτια και το υπόλοιπο πρόσωπο.

Αυτός είναι ο πιο απλός τρόπος για να καθαρίζουμε καθημερινά την επιδερμίδα μας.Στην παρακάτω φωτογραφία θα δεις κάποιες προτάσεις προϊόντων που θα βρεις στο eshop.

Σε επόμενο post θα δούμε πιο εξειδικευμένους τρόπους περιποίησης του δέρματος.

Αυτή η καταχώρηση δημοσιεύτηκε στα Sinious Blog. Προσθήκη σελιδοδείκτη στο σύνδεσμο.